Érzelem& stresszkezelés

  • Szeretnéd megérteni saját és mások érzéseit?
  • Szeretnéd tudni, mit kezdj a negatív érzelmekkel, olyanokkal, mint a düh, a féltékenység, vagy a szégyen? Ha szabadjára engeded őket, akkor a környezeted számára válsz elviselhetetlenné, de ha elnyomod, akkor magadnak ártasz vele.  Van egy harmadik út is. Egy olyan megközelítés, amely megváltoztatja a viszonyodat a saját érzelmeidhez, mely segít megérteni azt, hogy az érzelmek nem csak úgy megtörténnek velünk. Tudatossággal, gyakorlással – mely kezdetben figyelmet igényel, de később automatizmussá válik – elérheted azt, hogy nem az érzelmeid uraljanak téged, hanem pont fordítva. 
  • Megtudhatod, hogy az alvásnak és a táplálkozásnak és a testmozgásnak milyen szerepe van az érzelmek kezelésében (mert van!) és kicsi változtatások hogyan segíthetik elő az érzelmi stabilitásodat.
  • Ha úgy érzed, hogy túl sok stressz az mindennapjaidban, és az egyszerű tippek nem sokat segítettek, akkor ismerj meg egy egészen más nézőpontot a stresszről és annak a kezeléséről, mely abban is segíthet, hogy a stresszt többet ne tekintsd ellenségnek!

Konkrét gyakorlati ismeretek és módszerek elsajátítása mellett ez a  személyre szabott pszichológiai beszélgetéssorozat rólad, a te érzelmeidről és a te élethelyzetedről szól. Nem alkalmas azonban klinikai zavarok kezelésére, mint pl. a depresszió, a szorongás, vagy a pánikbetegség.

Elsősorban 15-25 éves kor között javaslom.

Időtartam: 4-5 alkalom 

Ára: 10 000 Ft/alkalom

Hellyszín: Solymár, Kápolna u 37

Választható időpontok:

  • Hétfő 13.00-17.00
  • Kedd 8.00-17.00
  • Szerda 8.00-17.00

Lehetséges időpontok a foglaltság függvényében változnak!

Kérdésed van, vagy időpontot szeretnél egyeztetni? Várom leveled az info@kovacsszilvia.hu e-mail címre!